Käyttöehdot

Lukekaa nämä ehdot ennen kuin vierailette näillä www-sivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi.

Näiden www-sivujen koko sisältö, kuten logot, tekstit ja valokuvat, on Outokummun Metalli Oy:n omaisuutta. Outokummun Metalli pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Sivuilla olevan materiaalin luvaton kopioiminen on kielletty.

Näiden www-sivujen sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan. Outokummun Metalli ei anna näille sivuille tai niiden sisällölle takuuta, eikä vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta. Nämä sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Outokummun Metalli ei vastaa sivuilla olevan aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, jotka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä, vaikka Outokummun Metallilla tai sen edustajalla olisi ollut tieto palvelussa olevasta virheestä.

Outokummun Metalli ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin näiltä www-sivuilta on linkkiyhteys, ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin Outokummun Metalli.

Lähettämällä aineistoa Outokummun Metallille näiden www-sivujen välityksellä, esimerkiksi sähköpostitse tai nettilomakkeita käyttämällä, käyttäjä sitoutuu siihen, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista ja että Outokummun Metallilla on oikeus julkaista se.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.