Ville Väänänen nimitetty HR-asiantuntijaksi

Liiketalouden tradenomi Ville Väänänen on aloittanut Outokummun Metalli -konsernin HR-asiantuntijan tehtävässä 2.5.2023. Väänäsen tehtäväkenttään kuuluu tukea konsernin henkilöstöä työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen liittyvissä asiakokonaisuuksissa ja kehittää HR-prosesseja. Hän toimii konsernin kuuden hengen taloustiimissä tehden tiivistä yhteistyötä talousjohtajan kanssa. Villen päätoimipiste on Outokummun Metallilla Outokummussa, mutta hän vierailee säännöllisesti myös tytäryhtiö Koneosapalvelun toimipaikoissa Joensuussa, Kiteellä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Vilppulassa.

Ville esittelee itsensä ja kertoo tavoitteistaan uudessa työtehtävässään: ”Olen 36-vuotias joensuulainen. Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira. Harrastuksiini kuuluu mm. jääkiekko, avantouinti, hiihto, frisbeegolf ja kalastus. Työhistoriani koostuu pääosin henkilöstöpalvelualan ja jääkiekkovalmentajan tehtävistä. Tavoitteenani on luoda sellainen kulttuuri ja toimintaympäristö, jossa työntekijöiden on helppo lähestyä minua matalalla kynnyksellä kaikissa mahdollisissa asioissa. Ajatusmaailmani on hyvin yksilölähtöinen ja pyrin olemaan apuna ja tukena siinä, että jokaisella on hyvä olla työpaikalla ja jokainen kokee oman työnsä merkitykselliseksi”.

Outokummun Metalli ja Koneosapalvelu toivottavat Ville Väänäsen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme tekemään tärkeää työtä työhyvinvoinnin parissa.

Ville Väänänen_IMG_20230516_100025_rajattu

Takaisin