Vapaa-aikatoimikunta pisti tuulemaan

Outokummun Metallin vapaa-aikatoimikunta on järjestänyt mukavaa tekemistä työyhteisöllemme kuluvan vuoden mittaan. Tässäpä hieman tunnelmia noviisien lajikokeiluista ja konkareiden moottoripyöräilystä.

Fatbike

Testattiin fatbaikkeja Pärnävaaran maastossa 7.5. Osallistujia oli kymmenen, kahdella eri reittivaihtoehdolla lähdettiin liikkeelle. Toinen oli merkattu wintertrail -reitti, jonka varrella oli myös uudet alamäkipyöräilyyn tehdyt reitistöt. Tämä oli hieman vaativampi vaihtoehto, vauhdista pitäville. Toinen reitti oli opastettuna helpohkoa maastoa, asfalttia ja soratietä. Keli oli kohtuullinen kevätsää, polut pääosin jo sulana, tosin varjopaikoissa vielä hieman luntakin. Reilu tunti pyöräilyn merkeissä perjantaina iltapäivällä oli mukava aloitus viikonlopulle. Rankkaa, mutta kivaa!

OM fatbike

Golf

Aurinkoinen golf-iltapäivä järjestettiin Outokummun Golfseuran oppaiden johdolla Keretin golf-kentällä 11.6. Tilaisuus oli tarkoitettu lajiin tutustujille ilman aikaisempaa kokemusta. Reilun kahdenkymmenen henkilön porukka metallialan timanttisen nopeita oppijoita otti pallot haltuun rangella ja puttauskin sujui semi-ammattilaistyyliin. Ehkä joskus vielä hole-in-one!

OM_golf_puttaus

Prätkäpäivä

Outokummun Metallin konserni- ja yhteisyritysten motoristit kokosivat mittavan joukon hevosvoimia Sysmäjärven tehtaalle 12.6. Perheyhtiön joustavassa hengessä mukaan mahtui motoristeja kesätyöntekijästä eläkeläiseen. Prätkäporukka suuntasi kulkunsa Metallin pihalta Ilomantsin Möhköön, jossa tutustuttiin ruukkimuseoon. Paluu Joensuun suuntaan sujui kauniita pohjoiskarjalaisia pikkuteitä pitkin. Ajokilometrejä kertyi noin 380 km. Komiaa menoa!

OM konsernin Prätkäilypäivä_2021_v2

Kiitokset kevään tapahtumien järjestäjille ja osallistujille. Seuraavaksi tulossa vesiurheilua heinäkuussa.

Virkistävää kesää kaikille!

toivottaa OM vapaa-aikatoimikunta

Takaisin