Työpaikat

Kiinnostaako ura mielenkiintoisessa yrityksessä?

Meiltä löytyy monipuolisia työtehtäviä mm. koneistuksen, hitsauksen, kokoonpanon, tuotannon suunnittelun, työnjohdon, hankintatoimen ja taloushallinnon parista.

Meillä saat mahdollisuuden kehittyä metalliteollisuuden huippuosaajaksi. Tarjoamme nykyaikaiset työtilat ja -välineet sekä mielekkään työnkuvan. Keskeinen osa henkilöstökäytäntöjämme on ammatilliseen koulutukseen ja jatkuvaan työssäoppimiseen kannustaminen. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin. Koko henkilöstömme on laajan työ- ja vapaa-ajan vakuutusturvan piirissä ja tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä tasoa merkittävästi kattavamman työterveyshuollon.

Arvostamme ammattitaitoa ja halua oppia uutta. Oma-aloitteisuus ja ratkaisukeskeisyys auttavat pärjäämään meillä, sekä tietysti positiivinen asenne työntekoon ja työkavereihin.

Kiinnostuitko?

Vaikka meillä ei juuri tällä hetkellä olisi tarjolla sinulle sopivia työpaikkoja, niin toivomme sinun ottavan rohkeasti yhteyttä konsernimme HR-asiantuntijaan Ville Väänäseen, puh. 040 778 9549. Villen kanssa voit keskustella siitä millaisista työmahdollisuuksista juuri sinä olet kiinnostunut. Teemme oppilaitosyhteistyötä, ja voit kysyä myös avoimia harjoittelupaikkoja.

Halutessasi voit jättää meille myös avoimen hakemuksen sähköpostilla. Säilytämme hakemukset 6 kuukautta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen: rekry@outokummunmetalli.fi