Työpaikat

 

Kesä tulee ja sen mukana tarjoamme mahdollisuuksia kesätöihin Outokummun Metallilla!

Polkuja kesätöihin meille on kolme:

1.

Olemme mukana muiden Pohjois-Karjalan alueen teknologiateollisuuden yritysten kanssa tarjoamassa kesätöitä alan opintoihin hakeutuville nuorille. Tarjolla on kahden viikon mittaisia kesätyöjaksoja jo ennen opintojen käynnistymistä. Metalli- ja muovialan yrityksissä on pulaa osaavasta työvoimasta, joten alan koulutuksista valmistuvilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä myös pian valmistumisen jälkeen. Kesätyöjakso on tarkoitettu kevään 2019 Yhteishaussa ensimmäisenä hakutoiveenaan kone- ja tuotantotekniikan perustutkintoa Riveriaan opiskelemaan hakeutuville.

Lue lisää Riverian kotisivulta.

2.

Olemme mukana Joensuussa toukokuussa järjestettävässä Taitaja2019 -tapahtumassa, jossa ammattiin opiskelevat tulevaisuuden tekijät kilpailevat oman alansa Suomen mestaruuksista.

Tarjoamme hitsaus -linjan voittajalle kesätyömahdollisuuden maailmanluokan harvesteripäiden valmistuksessa.

Lue lisää Taitaja2019-sivuilta.

3.

Kiinnostaako metallialan kesätyöt ? Ota reippaasti yhteys tuotantopäällikköömme Mika Mustajärveen (p. 050-555 4566).

 

TUOTANNON TYÖPAIKAT

Kiinnostaako ura mielenkiintoisessa yrityksessä? Outokummun Metallissa työskentelee joukko metalliteollisuuden huippuammattilaisia.

Lisätietoja avoimista tehtävästä tuotannossamme tuotantopäällikkö Mika Mustajärveltä (p. 050 555 4556).

Outokummun Metalli tarjoaa nykyaikaiset työtilat sekä mielekkään työnkuvan. Keskeinen osa henkilöstökäytäntöjämme on työntekijöidemme jatkuva koulutus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin, ja koko henkilöstömme on muun muassa laajan ja kattavan vakuutusturvan piirissä.

Voit kysyä myös avoimia harjoittelupaikkoja.

Kiinnostuitko?

Arvostamme ammattitaitoa sekä erityisesti oikeaa asennetta ja halua oppia uutta. Jos olet kiinnostunut huipputiimiimme liittymisestä, täytä alla oleva lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus: rekry@outokummunmetalli.fi.

Säilytämme hakemuksesi 12 kuukauden ajan ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle uusia haasteita.

Katso video tämän päivän metallialasta

Lähetä avoin hakemus