Tuotteet

Harvesteripäät

Outokummun Metalli Oy on maailman suurin harvesteripäiden runkojen valmistaja; maailmalla on jo yli 16 000 valmistamaamme harvesteripäätä. Olemme osa globaalia metsäkoneliiketoimintaa kumppanimme John Deere Forestryn kautta.

Valmistamme Outokummussa harvesteripäiden rungot mekaanisesti valmiiksi sisältäen hitsauksen, koneistuksen, maalauksen ja kokoonpanon. Tuotteiden myynnistä vastaa John Deere Forestry Oy, ja linkkinä näiden kahden yhtiön välissä toimii Waratah OM Oy, joka vastaa harvesteripäiden tuotekehityksestä, tuotetuesta ja loppukokoonpanosta.

Valmistamme tällä hetkellä yhdeksää eri mallia harvesteripäitä ja teemme jatkuvaa kehitystyötä harvesteripäätuotannon tehokkuuden ja laadun parantamiseksi. Valmistamme luonnollisesti myös harvesteripäiden runkojen varaosat sekä nykyisiin että vanhempiin malleihin.

Tutustu John Deere -harvesteripäämallistoon täältä.

Vahva-kahmarit

kahmarit-logo

Outokummun Metalli valmistaa yli 20 kahmarimallia Outokummun tehtaassaan. Vahva-kuormainkourien rakennetta ja tuotantotekniikkaa on uudistettu voimakkaasti vuosien 2014-2018 aikana. Uusissa ns. C-runkoon perustuvissa kahmareissa näkyy vahva tuotantokokemus ja laatuosaaminen, sillä kahmareissa on mm:

  • Robottihitsatut rungot ja leuat
  • Koneistetut tappilinjat
  • Karkaistut ja hiotut, mittatarkat niveltapit hitsatuilla lukituslevyillä
  • Pulverimaalaus

Perinteiset Vahva-kahmarit (rotaattorimallit) sopivat mm. pyöreän puun, hakkuutähteiden ja kantojen sekä kierrätysteollisuuden materiaalien käsittelyyn. Lisäksi kahmareita valmistetaan kaivinkoneisiin sopivina, jolloin niitä käytetään puunkäsittelyn lisäksi monipuolisissa töissä putkiurakoista rakennuspurkuihin. Vahva-kahmarit myy Koneosapalvelu.

Lue lisää Vahva-kahmareista