Tarkkaa laadunvalvontaa 3D-skannerilla

Atos5_web_IMG_20220214_104311Hankimme hiljattain uuden 3D-mittalaitteen, jolla laadun varmentaminen harvesteripäiden valmistusprosessissa on entistä tarkempaa ja nopeampaa. Innovatiivinen Gom Atos 5 3D-skanneri yhdistettynä GOM inspect pro -ohjelmistoon tuottaa erittäin tarkkoja tietoja lyhyessä mittausajassa.

Laadunvalvonta tuotantoprosessissa

Pystymme nopeasti vertaamaan 3D-skannattujen pintojen mittaustuloksia CAD-mallien mittoihin. Laadunvarmistus onnistuu helposti tuotannon eri vaiheissa, kuten silloitushitsauksen, hitsauskokoonpanon ja koneistuksen jälkeen. Laitteiston avulla mahdolliset piilovirheet visualisoidaan, ja pääsemme reagoimaan nopeasti poikkeamien juurisyihin. Harvesteripäiden valmistajana meille on tärkeää, että geometristen toleranssien mittaus monimutkaisista kappaleista onnistuu luotettavasti. Oman valmistuksen lisäksi voimme hyödyntää skannaustekniikkaa myös osatoimittajien komponenttien laadun varmentamiseen.

Mittalaite myös tuotannon kehityksen apuna

Varsinaisen valmistusprosessin lisäksi uusi 3D-mittauslaite auttaa tuotannon kehitystoimissamme, kuten uusien valmistusmenetelmien käyttöönotossa. Mittaus onnistuu koskettavalla mittauspäällä ja livemittauksena, mitä hyödynnämme esimerkiksi jigien ja kiinnittimien säädössä sekä osien paikoituksen varmistamisessa. Laite mahdollistaa tulevaisuudessa myös robotisoidun mittauksen.

Atos5_harvesteripään laadunvalvonta_web_IMG_20220303_140453 –

Systemaattista työtä huippulaadun taustalla

Jatkuva kehittyminen ja uusimman tekniikan hyödyntäminen on meille luonteva tapa tehdä töitä. Parhaillaan käynnissä oleva investointiohjelmamme tuo vielä paljon lisää uutta toimintaympäristöömme vuosina 2022-2023.

Takaisin