Nimitysuutisia Outokummun Metallilta

Meillä on ilo esitellä Outokummun Metallin uusimmat vahvistukset: tuotantoinsinööri Mikko Parviainen ja laatupäällikkö Janne Jääskeläinen ovat liittyneet konsernin asiantuntijoiden joukkoon syksyllä 2019.

Mikko Parviainen aloitti tuotantoinsinöörin tehtävät lokakuussa päävastuualueenaan Vahva-kahmarit. Tehtävässään Mikko vastaa konsernin sisäisestä teknisestä tuotetuesta Vahva-tuotteiden osalta. Tehtävä vaatii aktiivista kehitysotetta ja näkemystä tuotannon jatkuvasta parantamisesta. Siihen Mikolla on hyvät eväät aikaisemmista töistään mm. kehittämistehtävissä, työnjohdossa ja suunnittelussa. Mikko siirtyi tehtävään Juhta Oy:ltä.

”Odotin uutta työtä innolla, ja työympäristö onkin vaikuttanut oikein hyvältä, ja on ollut mukava päästä vauhtiin Vahva-kuormainkourien tuoteperheen kehittämisessä”, kertoo Mikko. ”Asiantuntijatyölle vastapainoa tuo perheen lisäksi kesäisin mökkeily ja moottoripyöräily, talvikaudella metsästys ja hiihtäminen. Osa vapaa-ajasta menee myös sopimuspalokuntatoimintaan.”

Janne Jääskeläinen aloitti Outokummun Metalli -konsernin laatu- ja työsuojelupäällikkönä lokakuussa. Jannen tehtäviin kuuluu tuotannon ja huoltopalveluiden laadun kehitystehtäviä sekä Outokummun Metallin tehtaalla että tytäryhtiö Koneosapalvelussa. Mm. sisäiset ja toimittaja-auditoinnit, laadun mittaaminen ja takuuasioiden käsittely ovat työtehtävissä arkipäivää. Janne vastaa myös konsernin työturvallisuus- ja työsuojelutoiminnasta. Harvesteripäiden laatuasiat on Jannella hallussa, sillä hän siirtyi tehtävään Waratah OM Oy:stä, jossa toimi lähes viisi vuotta laatuinsinöörinä. Sitä ennen työkokemusta on kertynyt John Deere Forestryltä ja Perlokselta.

”Töiden aloitus ja työympäristö vastaavat ennakko-odotuksiani. Minulla oli hyvä kuva Outokummun Metallin toiminnasta Waratah OM:n kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Nyt on vielä otettava Koneosapalvelun toimintaympäristö haltuun, sieltä puolelta tulee mukavasti uutta”, kertoo Janne. ”Laatuajasta työn ulkopuolella huolehtivat tehokkaasti kaksi pientä lastani. Harrastuksista mainittakoon kalastus (vetouistelu, pilkkiminen), hifistely ja kuntosali.”

Toivotamme Mikon ja Jannen lämpimästi tervetulleiksi metalliteollisuuden huippuammattilaisten joukkoon!

20191121_113338
Kuvassa (vasemmalta) Mikko Parviainen ja Janne Jääskeläinen tuliterän OKUMA-koneistuskeskuksen edessä Outokummun Metallin tehtaalla.

Takaisin