Kiitämme Hannu Hietikkoa hallitustyöstä

Hannu Hietikon jäsenyys Outokummun Metallin hallituksessa päättyi huhtikuussa 2024. Kiitämme Hannua lämpimästi seitsemän vuoden hallitustaipaleesta Outokummun Metallissa. Hannu toi yhtiöömme vuosikymmenten johtamis- ja toimialakokemuksellaan erittäin arvokasta tietoa ja näkemystä. Lisäksi Hannu vaikutti tytäryhtiömme Koneosapalvelun hallituksessa peräti 13 vuotta. Toivotamme antoisia eläkepäiviä!

Outokummun Metallin hallitukseen on kutsuttu uutena jäsenenä Jussi Malmi 10.4.2024 alkaen. Ville Nevalainen jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Muut hallituksen jäsenet ovat Pekka Nevalainen, Reija Nevalainen ja Seppo Virtanen.

IMG_20240321_102735

Hannu Hietikko (vas.) ja Outokummun Metallin perustaja Pekka Nevalainen ovat tehneet yhteistyötä jo 1980-luvulta alkaen mm. kuvassa näkyvien harvesteripääklassikoiden tuotekehityksen ja myynnin tiimoilta.

 

IMG_20240321_100903_raj

Outokummun Metallin uusimman koneistuskeskuksen edustalla kuvassa vasemmalta Outokummun Metallin toimitusjohtaja Jarmo Paakkunainen ja hallituksen edustajat Hannu Hietikko, Reija Nevalainen, Ville Nevalainen, Pekka Nevalainen ja Seppo Virtanen.

 

Takaisin