Jari Korpelainen nimitetty laatu- ja työsuojelupäälliköksi

Kone- ja tuotantotekniikan insinööri Jari Korpelainen on nimitetty Outokummun Metalli Oy:n laatu- ja työsuojelupäälliköksi 8.2.2021 alkaen. Hän vastaa Outokummun Metallin laatu- ja toimintajärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä sekä työturvallisuus- ja työsuojelutoiminnasta. Uudessa tehtävässään Korpelainen huolehtii laatu- ja toimintajärjestelmien ulkoisten ja sisäisten auditointien toteutuksesta. Hän vastaa myös takuuasioiden käsittelystä sekä korjaavien ja ehkäisevien toimenpiteiden läpiviennistä.

Tehtaan toiminnan ja tuotannon laatuvaatimukset Jari tuntee kuin omat taskunsa jo valmiiksi, sillä hän siirtyi uuteen tehtäväänsä Outokummun Metallin hitsaamon esimiehen työstä, jossa hän on toiminut viimeiset 13 vuotta. Jari kommentoi tehtävien vaihdostaan luottavaisena: ”Uuden toimen myötä työtehtävät monipuolistuvat entisestään, mikä on hyvä asia. Uskon, että tähänastinen kokemukseni Outokummun Metallilla antaa hyvän aloituksen uusiin hommiin”.

Sertifioidun laadun ylläpito ja kehitystyö on Outokummun Metallille ensisijaisen tärkeä menestystekijä, joten toivotamme Jarille menestystä uudessa tehtävässä!

Jari Korpelainen on Outokummun Metallin laatu- ja työsuojelupäällikkö

Takaisin